lørdag den 1. marts 2008

Vidunderlige visits, langt til lur. Endnu en uge er gået.


Specielt for ugen er at Elias er MEGET dygtig til at ligge på maven og løfte hoved. Mor og Elias træner hverdag. Sutten går det også godt med.... når han er i humør til det. Elias smiler mere og mere hver dag, og griber fat i ting næsten med vilje” Han pludre og siger forskellige lyde.

1.03.08

Elias og far lørdags hygger. Mor får malet Eliases lampe og lavet ham en T-shirt. Faren er ude og handle og bagefter er moren ude og handle en halv time ALENE!!! Heldigt at moren ikke har glemt hvordan man cykler, for det er laaaang tid siden. Imens lærer faren Elias og spille guitar på playstation i bæreselen.. Ved 16 tiden tager de til farmor og farfar, hvor Tilde, Thomas og kusine Sofia er. Hyggelig kreativ lørdag.

29.2 08 vuggestue visit på møntmestervej, med 2 fra mødregruppen. Vuggestuen var RÆDSELSFULD. ARGH!!! Faren til tandlægen med sit første hul. Elias sover meget den dag. Mor får ugens første lur. JUBII Line kommer klokken 17 med indisk mad, faren kommer klokken 18 med en masse guf. Familien Solvind og Line skal se x- factor og Line ordner mors hår

28.02.08

Simon kommer og hjælper faren med en reol til Eliases værelse. Så tager familien på vuggestue visit hos solstrålen. Det virkede ok. Så kom Mette Pia spontant forbi og om aftenen skulle faren til general forsamling, han kom dog hurtigt tilbage, meget dejligt.

27.02.08

Far til job møde, og til interviewe. Mor og Elias i netto og ønskebørn. Alt for meget vind!!! Puha. Ivar kom forbi om eftermiddagen og så tog faren og Ivar til rock koncert med smashing pumpkins koncert (morens julegave til faren.)

26.02.08

Formiddag står på rengøring og leg.

Signe kommer forbi efter middag. Ved 17 tiden går Signe og far køre Elias og mor til morfar. Imens mor og Elias er på visit holder faren bestyrelses møde. Faren henter mor og søn ved 21 tiden.

25.2.08

Mor og Elias lidt trætte om morgenen, da de har set oscarudeling meget af natten! Ikke frivilligt iflg moren. Mødregruppe fra 11-16.30. Elias låner Karlas legetæppe og giver den gas i over en halv time. Mødre gruppen er imponeret over hvor lang tid Elias kan underholde sig selv. Far laver super mad om når han kommer hjem. Elias er mægtig god til at løfte og holde hovedet når han ligger på maven. Over 1 minut,

Ingen kommentarer: