torsdag den 13. marts 2008

Guitar hero, babysvøm og et smut til Ikea.

10,11,12,13/3 2008

Far har været syg og været hjemme. Det er blevet til nogle barnevognsture for far og søn. Faren lavede mad den 11 og Simon og line kom og spiste den meget dejlige mad. Elias faldt i søvn klokken 18.00, så de voksne havde tid til at spille guitar hero imod hinanden. Elias er blevet meget bedre til at gribe om tingene på legetæppet og er begyndt at falde i søvn tidligere. Imellem 19-20.30. Han kan med rette godt blive lidt pjevset hvis han bliver for træt. Elias laver næsten en ny lyd hver dag og han smiler rigtig meget til moren og faren.


Familien tog til Ikea en af dagene faren er ikke så begejstret for ikea og moren får stress af faren derinde, så de lavede en god aftale! Mor handler, Elias og far går tur imens. God løsning! Da de kom hjem hang faren net hylderne op på Eliases værelse. Rigtig fint.


Den 13 var moren til babysvøm med mødregruppen, det var hyggeligt at prøve en ny aktivitet med Elias. Moren syntes at Elias klarede det flot, med det var tydeligt at han var overvældet af de mange indtryk og var derfor lidt svær at få øjenkontakt med. Elias nåede at blive MEGET sulten og moren var for langsom om at indstille bruseren så den ikke var så kold efter svømmeturen, så Elias stak i pinsomt gråd i omklædningsrummet. Han ville ikke spise og var meget svær at trøste i min 10 minutter. Moren var lidt i panik, stå med nøgen baby, i badetøj uden at kunne skylle sig eller kunne komme i tøjet begge to. Til sidst fik moren vugget Elias til ro i armene, han spiste da han ikke var så stresset mere. Det var rigtig, rigtig synd at han blev så ulykkelig, for det var ellers hyggeligt. Faren hentede og bragte i pandaen og Elias sov på vej hjem, mættet af indtryk og udmattet at være ked af det. Elias sov halvanden times tid. Moren skulle til job samtale, så da Elias slog øjnene op, skiftede far, mor ammede og på farten igen. Faren underholdte Elias imens moren var til samtale. Dagen var mere vild end Elias er vant til så da de 3 var hjemme igen ved 18 tiden var Elias lidt utidig. Moren tænkte han var træt fordi han havde oplevet meget, så et bad i vasken for at vaske klor af (det nåede de jo ikke i svømmeren!), Nattøj på og en times ammer, da han hverken havde lyst til uro eller legetæppe. Omkring halv otte faldt han helt til ro i morens arme og blev puttet i liften og rokket i søvn. Moren syntes at det har været dejligt at svømme med Elias, og håber at hun kan hjælpe Elias bedre til ikke at blive meget trist næste gang. Måske mere mad før svømmeturen og gå op af vandet før så der ikke er kø der hvor man skyller babyerne. Så undgår Elias at blive kold imens han venter, selvom moren havde ham svøbt i et håndklæde. Elias er den skønneste, sødeste baby. Det er så dejligt at moren og faren er blevet beriget med en sådan gave som hans selskab og varme.

Ingen kommentarer: