søndag den 9. marts 2008

Familien glad for fars fede fridage

9/3 08 Far er meget forkølet. Mor og Elias op kl 7. Pusle og legetæppe. Elias tager en mini lur, mor og far spiser morgenmad. Mor og Elias i tøjet og ned med pap og en tur rundt om blokken. Elias sover og bliver stillet ud på altanen til middagslur. Mor opdatere blog, far spiller playstation.

8/3 08


8/3 08 Alle tre ud og gå tur i det dejlige vejr. Så købte faren en mægtig fin bold til Elias, den kan sige en lyd og alt muligt. Moren fik købt en badedragt så hun er rede til babysvøm. Far og Elias leger flyvemaskine om dagen. Da familien kom hjem fra sin tur, fik Elias en ammmetår og så gok moren ud i 3 timer med Line, lige i nærheden. Først til frisør og så på cafe. Faren skulle ringe med det samme hvis Elias blev sulten. Moren hyggede sig med Line, men tænkte meget på om Elias blev sulten, for hun vidste at faren var super til at underholde og nusse men mælken kan kun moren diske op med. Men Moren og faren var enige om at nogen far/søn tid var ønsket, uden morens overvågning, og så kunne moren samtidig blive luftet med sig selv. Det gik rigtig fint og søn og far havde leget meget. Faren havde lavet en ny uro, prøvede at spille bold med baby Elias og kiggede på søvdyssende uro på sønnens værelse. Elias blev først ked, da moren var på vej op i elevatoren, det kan være at han kaldte på hende? Moren kunne ikke undvære ham mere. 3 timer er lang tid. Elias blev glad igen efter en tår mælk Om aftenen er det badetid, bade i kar og bruser. Mor vil gerne give babymassage, det er ok med Elias, han tænker "fint nok, hvis det gør hende glad".

7/3 08 Hygge familie dag. Far er også forkølet. Ud og gå tur i det dejlige vejr alle3. Moren tager en masse instrumenter frem senere fra Soli og Eivind. Moren og faren larmer med mundharmonika, blokfløjte mm.. Elias ignorer dem, kan vi dog ikke få noget fred tænker han. Mor og far skiftes til at ligge på legetæppet med Elias på knæene. Senere tager far til Emil, Elias falder i søvn kl 19 og sover til kl 24!!! Øv for mor for de skulle have set x factor sammen, og øv fordi Elias var frisk kl 24. Faren faldt i søvn og mor måtte underholde indtil Elias var søvnig igen, omkring 1.30. Men han er sød at lege med, selvom det er nat.

6/3 08 Far har fri, jubii. Efter klokken seks ammetår tager daddy over og står for morgen skifter og morgenhygge med Elias. Far tager en lufter med Elias i barnevogn. Lækkert for så kan moren blive lidt i sengen. Senere tager familien til Trørød til oldeforældrene, bagefter til bedsteforældrene i jonstrup. Elias var lidt pjevset da de skulle spise, så moren sad med ham. Moren og faren besluttede at når Elias er faldet i søvn, vil de gå en tur i jonstrup imens Soli og Eivind holder øje med lillemanden som plejer at sove fra kl 20-21 til 2-4 tiden. Ikke her til aften!!!! Lillemanden vågnede op og var ked og de søde bedsteforældrene ringede som lovet til morens mobil, med hastige skridt gik moren og faren til Soli og Eivind. AV, av i morens hjerte at høre banditten græde i baggrunden. Elias var meget ked og svær at gøre glad igen, selvom der blev prøvet ihærdigt. Teorien var at Elias havde ondt i maven, da han ikke havde fået besøg af de onde prutter hele dagen. Da mor og far åbnede nattøjet og løsnede bleen, blev Elias glad igen og smilede. Puha det var lidt hårdt at Elias var ked i over en time. MEGET DEJLIGT at se ham smile. Så en ammetår og så sov den smukke Elias. Tid til morens favorit program og så hjem.

5/3 08 Stadig lidt snottet, så dagen går stille og roligt med at træne at ligge på maven, daske til ting på legetæppet, pusle i laaang tid og en masse nærvær. Og røv syg rengøring. Elias vågner næsten alt tid klokken syv. Da faren kom hjem tog familien i Aldi og handlede stort ind. Så kommer Simon kl 21.00 for at se film. Elias sover sødt.

Ingen kommentarer: