onsdag den 19. marts 2008

Sne, en tur i parken, en lille tudetur, fisketorvet og mødregruppe

Se hvad jeg kan.
(Kort om Eliases udvikling i denne uge)

I denne uge er Elias begyndt at løfte benene rigtig meget. Han kan næsten komme til at ligge lidt på siden, blot ved at svinge benene til siden. Elias kan følge en tydeligt når han sidder op eller ligger på legetæppet. Hvis moren eks står og fjoller i køkkenet kan han kigge og smile med høj lyd. Elias laver hverdag nye lyde. Elias er en str 62/68 nu og vokser fint. Farvel til det tøj der nu er for småt. Elias tager fat i tingene der dingler på legetæppet og holder fast et kort stykke tid.

19.3 08 Elias har grædt på en ny måde i nat. Selv faren vågnede lidt. Far og søn har 15 min hygge tid om morgenen. Moren monster træt hele formiddagen. Puha svært at lege vågen. Klokken 13.00 tager Line, Elias og moren toget til fisketovet. Elias sover det meste af turen. Hjemme kl 16.00, moren forsat TRÆT, men syntes også at det er rigtig hyggeligt da Elias vågner, for så bliver moren ligesom frisk på ny. Ammetår, skifter, kigge i spejl, en masse kys og grimasser. Lidt legetæppe. Ved 19 tiden falder Elias lidt i søvn i mors arme. Mor ligger ham i liften, han vågner og kigger billedbog og høre god natsang. Far er til fodbold. Mor elsker sine hyggeaftner sammen med Elias
De har en god rutine, og Elias er bare for dejlig syntes moren.

18.3 08 Moren viste Elias hvordan man spiser is og fiskefrikadeller. Elias lå på legetæppet, og moren satte sig på gulvet og spiste så bassen kunne følge med. Elias syntes det er mægtig skægt hvis moren smasker højt, eller laver høje kysse lyde. Han smiler meget når moren aber rundt og skaber sig. De to tog ud og handlede ind. Faren laver mad og handler efter job. Mor tager aften brusebad med Elias. Far savner Elias.

17.3 08

Mødregruppe i dag klokken 11. Ud i hagl med barnevognen. Så hyggede Elias og mor med de andre børn og mødre. Elias små sov på armen det meste af tiden. Mødet varede til 15.30. Hjem i meget koldt men smukt snevejr. Om morgenen lavede Elias en ny klynke lyd og moren var godt på spanden, for hun vidste ikke hvad det betød. Skiftes? Nej. Mad? Nej. Lege? Nej. Nusses? Nej. Lad mig være i fred? Nej. Elias blev lidt utålmodig. Hvad med sutten tænkte moren. JA! Sutte, sutte, sutte. Elias top forelsket i sutten denne dag. Hver gang den røg ud af munden, piv, piv. Sut i mund, smaske, smaske. Elias spiste ikke så meget mad denne dag. Morfaren kom hurtigt forbi ved 16 tiden med en dvd med smalfilm af moren som baby. Elias og moren sad med levende lys, sneen dalede ned og mørket havde lagt sig, men sneen lyste aftenen op. De to kiggede ud af vinduet og nød den smukke udsigt. Så fik Elias sin aften ammetår imens moren så dvd af hende selv som baby. Det var meget rørende for moren, da både mormoren og oldefaren er på filmen. Dem savner moren. Mor fældede nogle tårer da hendes mor og far på filmen, var der hvor hun er nu, med en dejlig ny baby og ny familie. Mange ting er sket siden. Tak for Elias højere magter, tænkte moren, alt skal nok gå så længe vi to har hinanden. Moren lagde søde Elias i seng ved syv tiden, nus og nat sang. Far var sent på arbejde og til Emil bagefter.

16.3 08 søndag. Far til fodbold. Mor og Elias ud og gå tur i det fantastiske vejr. Sidde i parken, Elias sovende i barnevognen, moren nyder en iskold glas cola. Far forsøger at se bold i fjernynet med Elias. Mor og Elias leger om dagen. Far er på ”kontoret”.

Ingen kommentarer: