mandag den 24. marts 2008

Påskefrokoster og faren har fri!!! Jubii.,








24.3 08

Skon nat! Oppe kun en gang omkring 2.30.
Elias og far op henter morgenbrød tidligt om morgenen. Senere
På besøg hos oldemor og oldefar. Takker faren for liftet.

23.3 08 Rigtig god nat. Far gør forårs rent. Morfar holder påskefrokost. Familien henter oldermor i pandaen. Alle ser smalfilm på dvd af moren som baby og morfaren som ung. Mægtig underholdende. Moren får fine kopierer som påskeæg. Det er hun glad for. Elias leger på tæppe og alle ser fornøjeligt til.

22.3 08 Far flytter for Michael og på job og kommer først hjem når Elias sover. Mor og Elias ude og gå tur i vinter vejret og er sammen hjemme i den varme stue. Elias griner når moren kilder ham med sit hår. Moren aber efter når Elias siger gyyy og giii. Det syntes han er sjovt. Elias kan godt lide når moren laver pruttelyde med sin mund. Det er åbenbart god humor. Nem sød baby dreng.

21.3 08

Påskefrokost i Jonstrup med farmor, farfar, Emil og familien Solvind. Elias og mor bader i badekar og far hjælper til. Det var spændende at prøve. Soli filmer med sit nye kamera.

20.3 08 Elias kan folde sine hænder! Moren og Elias kort oppe ved 6 tiden som altid,, men bagefter sover de lidt mere. Dejligt. Mor på cafe og spise brunch med tante Line omkring kl 13 til 15. Far og Elias hyggede og dansede. Senere var der Video aften for moren og faren med gyser film. Faren havde været i videobiksen.

Ingen kommentarer: