lørdag den 23. februar 2008

Ugen der gik .

Elias poserer i nyt tøj

Taget den 23/2 -08


23/2 08

Mor og Elias op klokken 7. Elias var vågen i nat imellem 4-5 hvor faren hjalp med at hjælpe Elias til ro. Det var flot at Elias sov fra kl 21 om aftenen til klokken 4. Rigtig fint, også flot at far og moren holdt hinanden med selskab om natten. Far skal ud og løbe, ja løbe!!! For sjov! Elias tager han med i barnevognen. Far hopper i sine retro læder bukser så han kan se næsten ligeså sej ud som sønnen Elias. Elias ligger i skødet på far og laver ansigter (se understående billeder.)

22/2 08

Elias fylder 2 måneder!!! Hurra. Mor gør rent imens Elias ligger på legetæppet. Mor og Elias danser til jazz, og Elias kigger på sin klassiske uro i en halv time uden at ville op. Rekord lang tid, alle pengene værd. Så leges der og en lur. Mor og Elias ud i den vilde vind om eftermiddagen og købe mad og guf til tante Lines besøg. Elias sidder i bæreselen for det fortrækker han. Mor slæber varer hjem og forsøger at skåne Elias for den kraftige vind. Far skal til herre mad klub og kommer ikke hjem i dag. Elias, Line og mor har en hyggelig aften. Billedet taget af Line på dagen.

Så lang er jeg nu...... tre en halv firkant på mit tæppe.
så lang var jeg den 27/1 08 (i den stribet dragt)

21/2 08

Far har fri og alle 3 tager ud og kigger på vuggestuen Enigheden. Hjem og så får Elias en laang lur. Op og køre til Hvidovre efter en ”autosæde/lift” så Elias kan ligge ned og sove i bilen når familien køre frem og tilbage. Så ud til Tilde, Thomas og Sofie og få dejlig mad. 20.30 får Elias ren ble af far og nattøj på, ammetår af mor. Far montere sove liften og Elias falder i søvn hos Tilde og sover hele vejen hjem og hjemme. Ligesom moren og faren håbede. Klokken 22.30 er familien hjemme igen.

20/2 08

Lidt hård og vågen nat, så der er formiddags lur

Mor og Elias i fredriksberg centeret og købe gave til kusine Sofia, om eftermiddagen. Det er første gang at moren har, turde tage så langt væk alene med Elias. Først med tog og så metro. Som moren havde forudset, gad Elias hurtigt ikke og ligge og kukkelure alene i barnevognen, så han pev da de nået frem. Moren var klar med bæreselen, så op og sidde. Heldigvis har Elias kunne bruge sut i længere perioder de sidste par dage, så den får han. Elias er vågen og dygtig til at sidde i bæreselen og kigge med. De er i centeret en time.

Far henter dem i pandaen og så til farmor og farfar.

19/2 08

Sundhedsplejerske på besøg 9.30. Elias vokser fint og har det godt. Elias er 58 cm lang og vejer 5,3 . Sunderen lærte familien at svøbe Elias så hans arme ikke er helt vilde når han skal sove. Så en lur og morfar på spontant besøg med franskbrød. Far kommer tidligt hjem!!! Lækkert! Han laver skøn mad til moren. Tirsdag er fast farens mad dag hvor han vil lave nye spændende retter Mor ligger Elias i seng kl 21.00

Ingen kommentarer: