lørdag den 2. februar 2008

03/02 2008
Fastelavn hos farmor og farfar med frokost. Faren gik tur med Elias i barnevognen imens mor tog lur. Om aftenen tog faren til Emil imens moren passede Elias.

02/2 2008 Eliases mange grimasser imens han hyggede sig med sin far.








Mor skulle på "skønheds salon" i en halv time. Familien Solvind trillede derhen halv ti. Et smut forbi bageren og Mor og Elias var bagefter ude og kigge på uro til puslepladsen. der var ikke nogen. ØV. Farbror Emil kom forbi og lånte kittel til fastelavn. Da de kom hjem stod den på en lille lur imens far så "lost". Så hyggede far og Elias sig med at sidde og kigge rundt og danse. Faren puslede Elias længe og det syntes Elias var dejligt. Elias har været glad og sovet mange lure. Så gik faren i føtex og handlede og senere gik Elias og far i Netto og købte guf til moren før faren skulle ud og føjte med Asger.





















































01/2 2008
Mor og elias var både ude og gå i bæreselen og barneevogn. Rigtig hyggeligt. Senere skulle de til farmor og farfar og spise. Elias var ked af det hele aftenen, alle prøvede at trøste ham. Elias faldt i søvn halv et om natten.






















31/01 2008
Tillykke med fødeselsdagen morfar. Elias og mor stiller flag frem. Det stormer, men en lille tur i nørrebro centeret for at købe bøger om spædbørn kan mor og Elias lige overskue. Faren kommer hjem fra kursus og mor og far spiser morens lasagne og Elias får bad! Det elsker han.

Ingen kommentarer: