søndag den 17. februar 2008

Hjerternes dag mm






17/2 Sove til ved 9 tiden. Dejligt! Ammetår og en hygge skifter ned far. Far og Elias fjoller og tumler og Elias smiler til far. Elias kigger op sin uro som har været alle pengene værd. Mor Giver ham tøj på, en til ammetår, en lille dans hvor han falder lidt hen omkring 10.30. Halvtimes lur. Far skal til fodbold klokken tolv. Elias dasker til tingene på legetæppet, og lytter til den spillende elefant. Imens opdatere moren bloggen ved siden af ham. Elias er lidt pjevset og hænger på mor næsten hele dagen. Klokken er 4 om eftermiddagen får han en lille lur. Far er hjemme klokken 17.00. Ivar og Pernille kommer til kaffe 19.30. Eliasr vågen og glad indtil han falder i søvn i morens arme og bliver lagt i lift uden at vågne!! Omkring 24.00 vågner Elias og er sulten, far trøster ham og mor giver en tår mad. Elias falder hurtigt i søvn igen, Elias er vågen imellem 3-5 og kan ikke falde til ro. Ikke ked bare "frisk". Mor kigger på ham og syntes han er sød, men tænker hvordan får jeg ham til at falde i søvn? Hans arme køre rundt. Hun tager ham lidt op på mave og efter endnu en tår mælk falder de begge i søvn.


16/2 Elias har haft lidt ondt i maven i nat, Så familien er lidt træt. Moren får den vildeste luksus lur i halvanden time om formiddagen. Elias sover også. Faren holder øje. Så vækker moren og faren prinsen omkring 12.30. Skiftes af daddy og ammes af mutti. Ud i Pandaen til morfar og de to mostre. Morfaren leger med Elias og holder ham. Morfaren og Paw bager pandekager og Plao holder Elias sammen med far Toke. Da mørket sænker sig bliver det store lærrede hevet frem, pandekager med kagecreme er klar, forventningerne høje og stilheden breder sig..... Smalfilm tid! Fra de gode gamle dag. Elias får sig en 15 min lur imens de smukke billeder af morfar og mormors bryllup toner frem. Ligesom Elias vågner og grynter ved siden af, går pæren i smalfilms apparatet og det var enden på den film aften. Synd for morfar syntes moren. Familien Solvind syntes at det havde været et dejligt visit! På vej hjem fra morfar kørte pandaen forbi farmor og farfar, som savnede Elias. Dejlig aftensmad og Elias sad både hos farmor og farfar og var i godt humør, han faldt sågar i søvn på farmor. Rigtig skøn lørdag. Elias blev lagt klokken lidt over 9 som han plejer. Far synger lidt og rokker liften. Det tog lidt ekstra tid for ham og falde til ro da der havde været mange indtryk og da han ingen eftermiddags lur havde fået. Elias sov til klokken 4. 30!!! Wow, dejligt for mor.


15/2 Mor og Elias rydder op. Elias hænger på mor i bæreselen og følger med. Elias træner at ligge på maven og øver sig i sut. Far kommer hjem klokken 19.45 og hygger med Elias. Klokken 9 ligger mor Elias i seng


14/2 Hjertenes dag, hvis man tror på butikkerne.
Tilbageblik
: For præcis et år siden genforenes mor og far i Thailand, efter moren havde kørt med mofar på den transmongolske jernbane. Faren ventede i lobbyen på hotellet og havede pyntet hotelværelsets badekar med lagkagelys klistret fast med gaffatape på badekaret. (det var det han kunne skaffe, da de landede med flyveren, rigtig sødt syntes moren). Moren var glad for bad, for det havde hun ikke fået i en uge på toget. Der stod en I love you hjerte bamse og dejlige kolde colaer klar til moren.
Nutid:Far har fri. Mor tager til mødregruppe halv elleve til klokken 15. Faren følger dem derhen. Far laver bestyrelses arbejde imens. Elias sover igennem det hele. Faren og pandaen henter dem og familien køre til Bilka og handler stort ind. Elias følger med i bilsædet, og kigger nysgerrigt rundt. Elias bliver sulten i Bilka så mor og far køber en sandwich og burger og tager med i bilen, hvor de alle spiser nede i pandaen i parkeringskælderen! Da de kommer hjem får moren luksus mad lavet af faren.
Hold da op!! Meget er sket på et år.


13/2 Mor og Elias skal ud og handle nogle små ting, først triller de ud med barnevogenen i jysk. Elias bliver lidt ked og moren vender om. Hjem og give en ammetår og skifte. Så prøver de en tur ud i bæreselen. Det går bedere der bliver handlet mælk, guf og cola til når tante Line kommer senere. Hjem igen. Far kommer forbi en time efter job og er sammen med Elias, så smutter han til herre mad klub og kommer igen 00.30. Line kommer med Indisk mad til moren og de 3 leger og spiser. Elias bliver som altid sunget for og lagt i seng kl 9 af moren, da Line tager hjem for at give mor og søn putte ro.


12/2
Elias og mor ud og gå i det blå!!! Mor er prutte coach og hjælper Elias igennem de onde prutter. Elias og mor leger med den meget fine blå elefant som de har lånt af fars arbejdeskollega. Elias invitere mor op og danse til Metallicas sang "nothing else matters". De nyder begge dansen og moren syntes at den sang, skal være deres sang. "so close no matter how far, coulden`t be much more from the heart. Forever trust in who we are, and nothing else matters" Den sang har moren altid godt kunne lide og så var videoen lige i tv.
Far kommer sent hjem og når ikke at lave mad og handle selvom han gerne ville så han tager Indisk med hjem. Han er hjemme halvanden time med Elias. Så skal han til formands møde kl 20.00. Moren synger for Elias og putter ham ved 21.00-21.30.

Ingen kommentarer: