mandag den 23. juni 2008

Elias blev et halvt aar, ferie og slut juni.

De sidste par dage af ferien, gik med små ture, mege og mosle på hotellets seng, spise en masse frugt og et par svømmeture. Mor og far prøvede at lave så lidt så muligt, så de kunne bruge tiden på lille manden. Dog blev det til en romantisk middag med myggelys på altanen kl 23.30, fra Kentucky fried chicken, da mor og far havde 10 års kæreste dag. Faktisk rigtig hyggeligt. Lillemandem klarede ferien flot, med var lidt rundtosset og pjevset de første par aftener, meget forståeligt. Fly ture ud var alt for nem, fly turen hjem.... slem. Elias fortrækker at ligge på maven hele tiden, også når han skal skiftes. Han har nemt til smil, især hvis man siger bøh, eller når faren efterligner ham. Han har mange varieret ansigts udtryk og er meget mobil. Elias flirtet med alle på ferien og scoret sig en gratis bamse fra receptionen. Morfar var sød og hente os i lufthavnen, rigtig dejligt. Der stod flotte blomster til moren fra faren da de kom hjem.
Elias fejrede sin halvaars foedselsdag paa Gran Canaria med frugt og sjov ved poolen. Det er utrolig saa megen sjov der er gemt i et cola papbaeger.Den 23. var vi et smut forbi oerknen, og laa ellers ved poolen og gik nogle hyggelige ture.

DIV juni events.
I juni, den 16 havde far fødselsdag. HURRRA. Mor og Elias lavede morgen bord. Elias sad med til bords i sin sække stol. Planen var zoologisk have, men fordi faren havde været uartig? var vejret for dårligt. Om aftenen spiste familien hos farmort og farfar. Elias blev vaccineret, av, av.

Ingen kommentarer: