søndag den 27. januar 2008

24, 25, 26 og 27 januar.


Den 24/1 2008.

Familien var til lægen til Eliases 5 ugers tjek. Elias var sund og rask. Han var vokset 10 cm side fødslen. nu er han altså 60 lang, og vejede 4350.
Efter lægen tog familien til fisketorvet og købte gave til Mette Pia og så til ikea og købe kommoden og lampe til Eliases værelse. Ikea er ikke sjovt. Elias suttede på mors lillefinger hele vejen hjem, så han fik lov at prøve sut da han kom hjem. Sutten gav han den gas med i et kvaters tid. Familen syntes at han var dygtig.Faren satte møblerne flot op imens moren slappede af.

25/1 2008.
Mor prøvede at gå tur med barnevognen, men det blæste for meget så Elias blev lidt gal. Oprydning som altid. Om aftenen kom fætter Michael og co. Alle spiste pizza og hyggede sig.

26/1 2006

Elias og far legede om formiddagen. Om eftermiddagen kørte familien et hurtigt smut forbi farmor og farfar i Jonstrup, der er Elias meget glad for at være. Så kørte familien til Mette Pias fødseldags fest. Elias var glad i en halv time, så blev det for festligt og Elias græd i to timer, så tog familien hjem. Elias var ked til halv tolv om aftenen, selvom faren kørte en hyggelig tur med barnevognen hvor han var stille en halv times tid. Elias var også glad i bad idag.

27/1 2008

Elias og far hygger sig rigtig til morgen, pludre og synger. Elias og far tager pandaen ned til fætter Michael og er væk fra moren i halvanden time!!! Meget flot af alle. Moren høre høj Eddie Vedder cd imens hun vasker tøj og gør rent. Så ringer faren og spørger om der er en babs klar til Elias for han er MEGET sulten. JA siger moren og glæder sig til de kommer hjem. Elias tager sig en lur efter maden imens skrives der her. faren er lige ude til en kop mande kaffe med Jones.

Ingen kommentarer: